Historien bag Mochi Time

 Mit navn er Jessica, og jeg er en faglært kok og konditor, der elsker at lave mochi/daifuku.


Jeg har altid været tiltrukket af det japanske køkken. Da jeg begyndte at følge min passion som kok for mere end 12 år siden, følte jeg mig meget tiltrukket af det japanske køkken på grund af den måde, hvorpå det fremhævede vigtigheden af ​​at bruge råvarer af høj kvalitet og respektere produktet. At prøve mochi for første gang var en ny sanseoplevelse for mig.
Jeg elsker produktets alsidighed, og hvordan du kan kombinere forskellige tilberedninger, både søde og salte samt kolde og varme.

Ideen om at lave isfyldt mochi opstod, da verden stoppede på grund af pandemien. Jeg genoprettede forbindelsen til den passion, jeg havde for det japanske køkken og kulturen bag det, og jeg begyndte at lave dem igen. Jeg besluttede, at jeg skulle forbedre min teknik. Der var mange forsøg og fejl på vejen til at lave et mochi-skind, der kunne omslutte en lille kugle is. Og der var mange faktorer, der skulle forbedres, risdejens elasticitet og den korrekte tykkelse og tekstur, for at forhindre, at mochi-skindet blev for klistret eller for tørt. Det var også en udfordring at kalibrere temperaturen på isen og mochi-skindet, når de slutter sig sammen. Jeg var fast besluttet på at perfektionere denne komplekse dessert/snack til "én bid", der ville legemliggøre smagen af ​​min dygtighed og viden udviklet gennem alle de års erfaring, som jeg indsamlede, mens jeg arbejdede i forskellige køkkener og hoteller.

mochi time

Mit formål var at give folk en ny og sjov måde at spise is ved at kombinere det med mochi-desserten. Jeg bruger ingredienser af høj kvalitet til at opnå naturlige smags- og farver, derfor kræver hver unik smag af mochi en ekstra mængde arbejde for at blive udviklet og skabt. Isen som jeg laver, er produceret i små partier og med de bedste kvalitets ingredienser, lavet efter en delikat teknik, som resulterer i en cremet og glat is. Hver mochi samles manuelt, og hver enkelt af dem inkarnerer derfor smagen af ​​min passion for at lave mochi, min indsats og mine færdigheder. Det er det, jeg vil dele gennem hver lille bid af en mochi.